Fatbikes Leasen Vanaf €55 p.m.

PRIVE LEASEN

€55Per maand

  • Vermijdt hoge kosten
  • Vaste maandelijkse prijs
  • Toegang tot de nieuwste modellen fatbikes
Lease Aanvragen
Most Popular

ZAKELIJK LEASEN

€55Per maand

  • Flexibel
  • Fiscaal voordelig
  • Duurzaam
Lease Aanvragen

Onze klanten vertellen het beter dan wij!

Uitstekend

4.7

/ 5

op basis van 134 reviews

Professioneel bedrijf

Professioneel bedrijf, via WhatsApp is de klantenservice te bereiken wat ideaal is! Binnen mum van tijd wordt je geholpen met je vragen of orders Professioneel bedrijf, via WhatsApp is de klantenservice te bereiken wat ideaal is! Binnen mum van tijd wordt je geholpen met... Professioneel bedrijf, via WhatsApp is de klantenservice te bereiken wat ideaal is! Binnen mum van tijd wordt je geholpen met je vragen of orders

Zeer kundige uitleg gekregen

Zeer kundige uitleg gekregen. Leuk jong bedrijf. Communicatie, bereikbaarheid kan beter, maar daar wordt aan gewerkt. Uiteindelijk super opgelost! Groetjes Erik Zeer kundige uitleg gekregen. Leuk jong bedrijf. Communicatie, bereikbaarheid kan beter, maar daar wordt aan gewerkt. Uiteindelijk super opgelost! Groetjes... Zeer kundige uitleg gekregen. Leuk jong bedrijf. Communicatie, bereikbaarheid kan beter, maar daar wordt aan gewerkt. Uiteindelijk super opgelost! Groetjes Erik

Excellent repair

Erg blij met fatbikekopen.nl. Mijn fiets moest worden gerepareerd, maar mijn leverancier reageerde niet op mijn verzoek. Ik nam contact op met Fatbikekopen.nl en het was heel gemakkelijk om een afspraak te maken voor reparatie. Via WhatsApp liet ik zien wat er moest gebeuren en hoewel de winkel in Apeldoorn ligt en ik in Amsterdam woon werd mijn fiets de volgende dag vervoerd voor reparatie. Ik hield de uitstekende reparaties bij via foto's van de technici. Erg blij met fatbikekopen.nl. Mijn fiets moest worden gerepareerd, maar mijn leverancier reageerde niet op mijn verzoek. Ik nam contact... Erg blij met fatbikekopen.nl. Mijn fiets moest worden gerepareerd, maar mijn leverancier reageerde niet op mijn verzoek. Ik nam contact op met Fatbikekopen.nl en het was heel gemakkelijk om een afspraak te maken voor reparatie. Via WhatsApp liet ik zien wat er moest gebeuren en hoewel de winkel in Apeldoorn ligt en ik in Amsterdam woon werd mijn fiets de volgende dag vervoerd voor reparatie. Ik hield de uitstekende reparaties bij via foto's van de technici.

Goede en snelle service!

Dit is een bedrijf met snelle en correcte service wat je verwacht van een e-bike leverancier! Ik ben tevreden! Dit is een bedrijf met snelle en correcte service wat je verwacht van een e-bike leverancier! Ik ben tevreden! Dit is een bedrijf met snelle en correcte service wat je verwacht van een e-bike leverancier! Ik ben tevreden!

Mijn eerste fatbike...

Heb hier mijn eerste fatbike gehaald ook al ging er iets mis met de bezorging deze mensen dachten met mijn mee voor een oplossing. Alles is netjes bezorgd uiteindelijk en heb als compensatie een slot gekregen. De fatbike kwam netjes verpakt en was makkelijk in elkaar te zetten gewoon even boekje lezen ook al was het stuur er opzetten niet echt duidelijk maar hier is een goede youtube video voor die alles tot de puntjes uitlegt van hoe en wat. Heb hier mijn eerste fatbike gehaald ook al ging er iets mis met de bezorging deze mensen dachten met mijn... Heb hier mijn eerste fatbike gehaald ook al ging er iets mis met de bezorging deze mensen dachten met mijn mee voor een oplossing. Alles is netjes bezorgd uiteindelijk en heb als compensatie een slot gekregen. De fatbike kwam netjes verpakt en was makkelijk in elkaar te zetten gewoon even boekje lezen ook al was het stuur er opzetten niet echt duidelijk maar hier is een goede youtube video voor die alles tot de puntjes uitlegt van hoe en wat.

Ik twijfelde, maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan

Ik twijfelde, maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan! Online blijft altijd een beetje gokken, maar de mensen achter de website zijn heel professioneel en zitten goed op de service. Echt blij met de fiets en het contact! Ik twijfelde, maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan! Online blijft altijd een beetje gokken, maar de... Ik twijfelde, maar ik ben zo blij dat ik het heb gedaan! Online blijft altijd een beetje gokken, maar de mensen achter de website zijn heel professioneel en zitten goed op de service. Echt blij met de fiets en het contact!

Ze hebben mij goed geholpen🤗

Ze hebben mij goed geholpen👌🏻 Ik vroeg of ze zich wilden aansluiten bij het fietsplan van Fiscfree en hebben dit ook gelijk gedaan, (helemaal top heren👍🏻) Heb daarbij ook een mooie Ouxi H9 - Fatbike - Spacegrijs gekocht, helemaal blij mee🤗 Ze hebben mij goed geholpen👌🏻 Ik vroeg of ze zich wilden aansluiten bij het fietsplan van Fiscfree en hebben dit... Ze hebben mij goed geholpen👌🏻 Ik vroeg of ze zich wilden aansluiten bij het fietsplan van Fiscfree en hebben dit ook gelijk gedaan, (helemaal top heren👍🏻) Heb daarbij ook een mooie Ouxi H9 - Fatbike - Spacegrijs gekocht, helemaal blij mee🤗

Goede service

Voordat ik mijn bestelling wilde plaatsen heb ik via de chatfunctie contact opgenomen met customer service. Ik werd snel en vakkundig geholpen, waardoor ik gemakkelijk de juiste keuze kon maken. De heren van Fatbikeskopen.nl hebben mij uitstekend geholpen. Een aanrader! Voordat ik mijn bestelling wilde plaatsen heb ik via de chatfunctie contact opgenomen met customer service. Ik werd snel en... Voordat ik mijn bestelling wilde plaatsen heb ik via de chatfunctie contact opgenomen met customer service. Ik werd snel en vakkundig geholpen, waardoor ik gemakkelijk de juiste keuze kon maken. De heren van Fatbikeskopen.nl hebben mij uitstekend geholpen. Een aanrader!

Goeie service en snel geholpen

Goeie service en snel geholpen. Ik wilde wat mee informatie over de verschillende fietsen, via whatsapp snel toelichting gekregen. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Uiteindelijk fiets besteld en kwam snel binnen, gemonteerd en wel. Goeie service en snel geholpen. Ik wilde wat mee informatie over de verschillende fietsen, via whatsapp snel toelichting gekregen. Vriendelijke... Goeie service en snel geholpen. Ik wilde wat mee informatie over de verschillende fietsen, via whatsapp snel toelichting gekregen. Vriendelijke en behulpzame medewerkers. Uiteindelijk fiets besteld en kwam snel binnen, gemonteerd en wel.

Geweldige Fatbike en goede klantenservice!👍🚲

Na alle hype rond Fatbikes besloot ik toch om er 1 te kopen. Ik had veel vragen en de customer service heeft mij uitstekend geholpen. Uiteindelijk mijn Fatbike in persoon mogen ophalen, de mevrouw die mij geholpen heeft was ontzettend vriendelijk en heeft mij goed geholpen. Ik heb nu al 1 maandje mijn fatbike en ben ontzettend blij met de kwaliteit en rij er altijd met veel plezier op. 👍✅ Echt een aanrader! Na alle hype rond Fatbikes besloot ik toch om er 1 te kopen. Ik had veel vragen en de customer... Na alle hype rond Fatbikes besloot ik toch om er 1 te kopen. Ik had veel vragen en de customer service heeft mij uitstekend geholpen. Uiteindelijk mijn Fatbike in persoon mogen ophalen, de mevrouw die mij geholpen heeft was ontzettend vriendelijk en heeft mij goed geholpen. Ik heb nu al 1 maandje mijn fatbike en ben ontzettend blij met de kwaliteit en rij er altijd met veel plezier op. 👍✅ Echt een aanrader!

Helemaal top

Ik wou graag een Fatbike scoren maar liever eerst uitproberen. Toen kwam ik er achter dat ik een proefrit kon maken. Ingepland en na de proefrit gelijk eentje meegenomen. Top service en aardige gasten! Ik wou graag een Fatbike scoren maar liever eerst uitproberen. Toen kwam ik er achter dat ik een proefrit kon... Ik wou graag een Fatbike scoren maar liever eerst uitproberen. Toen kwam ik er achter dat ik een proefrit kon maken. Ingepland en na de proefrit gelijk eentje meegenomen. Top service en aardige gasten!

Goeie levering

Goeie levering, mooi op afgesproken tijd. Fiets zag er mooi en netjes uit. Gebruik hem dagelijks en tot nu toe geen problemen.👍🏻👍🏻👍🏻 Goeie levering, mooi op afgesproken tijd. Fiets zag er mooi en netjes uit. Gebruik hem dagelijks en tot nu toe... Goeie levering, mooi op afgesproken tijd. Fiets zag er mooi en netjes uit. Gebruik hem dagelijks en tot nu toe geen problemen.👍🏻👍🏻👍🏻

Super tevreden over mijn fatbike!

Super tevreden over mijn fatbike! Rijdt vlot en smooth door de stad. Super tevreden over mijn fatbike! Rijdt vlot en smooth door de stad. Super tevreden over mijn fatbike! Rijdt vlot en smooth door de stad.

Aanrader!

Aardige gasten. Fiets werd volgende dag gemonteerd afgeleverd en kreeg duidelijke uitleg op mijn vragen. Fiets rijdt verder ook top! Aardige gasten. Fiets werd volgende dag gemonteerd afgeleverd en kreeg duidelijke uitleg op mijn vragen. Fiets rijdt verder ook top! Aardige gasten. Fiets werd volgende dag gemonteerd afgeleverd en kreeg duidelijke uitleg op mijn vragen. Fiets rijdt verder ook top!

Fiets gekocht 2 maanden geleden hier…

Fiets gekocht 2 maanden geleden hier een fat bike voor mijn zoon netjes en heel vriendelijke geholpen . Service garantie is ook perfect direct geholpen Gr karel Fiets gekocht 2 maanden geleden hier een fat bike voor mijn zoon netjes en heel vriendelijke geholpen . Service garantie... Fiets gekocht 2 maanden geleden hier een fat bike voor mijn zoon netjes en heel vriendelijke geholpen . Service garantie is ook perfect direct geholpen Gr karel

Fatbike kwam met goede service

Ik heb een fatbike met een dubbele accu besteld omdat ik hou van lange afstanden rijden. Erg fijne fiets en werd netjes gemonteerd geleverd. Voor het bestellen via Whatsapp contact opgenomen en werd snel en goed geholpen. Ik heb een fatbike met een dubbele accu besteld omdat ik hou van lange afstanden rijden. Erg fijne fiets en... Ik heb een fatbike met een dubbele accu besteld omdat ik hou van lange afstanden rijden. Erg fijne fiets en werd netjes gemonteerd geleverd. Voor het bestellen via Whatsapp contact opgenomen en werd snel en goed geholpen.

Goed contact en erg tevreden met de…

Goed contact en erg tevreden met de fiets. Goed contact en erg tevreden met de fiets. Goed contact en erg tevreden met de fiets.

Snelle service

Snelle service. Kon hem ophalen op een locatie in de buurt. Snelle service. Kon hem ophalen op een locatie in de buurt. Snelle service. Kon hem ophalen op een locatie in de buurt.

Geweldige service en behulpzaam team

Geweldige service en behulpzaam team! Zeker een aanrader Geweldige service en behulpzaam team! Zeker een aanrader Geweldige service en behulpzaam team! Zeker een aanrader

Goeie fatbike snelle levering

Goede en snelle service van dit…

Goede en snelle service van dit bedrijf! Hier kunnen meerdere bedrijven een voorbeeld aan nemen Goede en snelle service van dit bedrijf! Hier kunnen meerdere bedrijven een voorbeeld aan nemen Goede en snelle service van dit bedrijf! Hier kunnen meerdere bedrijven een voorbeeld aan nemen

Wat een top bedrijf!

Wat een top bedrijf!! Snel leveren, vriendelijk. Komen altijd met een oplossing!! Bedankt Wat een top bedrijf!! Snel leveren, vriendelijk. Komen altijd met een oplossing!! Bedankt Wat een top bedrijf!! Snel leveren, vriendelijk. Komen altijd met een oplossing!! Bedankt

Is een top bedrijf had me fiets heel…

Is een top bedrijf had me fiets heel snel binnen mensen die daar werken zijn heel aardig ze nemen heel snel contact met je op als er iets mis is met je fiets 👍🏻 Is een top bedrijf had me fiets heel snel binnen mensen die daar werken zijn heel aardig ze nemen heel... Is een top bedrijf had me fiets heel snel binnen mensen die daar werken zijn heel aardig ze nemen heel snel contact met je op als er iets mis is met je fiets 👍🏻

Top bedrijf

Top bedrijf, goede service! Top bedrijf, goede service! Top bedrijf, goede service!

enkele problemen gehad met de

enkele problemen gehad met de Fiets, wat ze zeer goed oplossen! Goede service✅ Keep up the Good work. enkele problemen gehad met de Fiets, wat ze zeer goed oplossen! Goede service✅ Keep up the Good work. enkele problemen gehad met de Fiets, wat ze zeer goed oplossen! Goede service✅ Keep up the Good work.

Super service! Kon met al mijn vragen terecht en er werd snel gereageerd! Fiets werd binnen een week na bestelling geleverd en heb een hele blije zoon. So far so good! Super service! Kon met al mijn vragen terecht en er werd snel gereageerd! Fiets werd binnen een week na bestelling... Super service! Kon met al mijn vragen terecht en er werd snel gereageerd! Fiets werd binnen een week na bestelling geleverd en heb een hele blije zoon. So far so good!

Goede snelle service en snelle levering als je een ebike nodig hebt zou ik zeker hier kijken je hoeft geen weken te wachten ik zou mij fiets normaal volgende week dinsdag hebben en kreeg hem vandaag al binnen intussen al even een rondje gereden heel blij dat we deze naar het werk kunnen rijden Goede snelle service en snelle levering als je een ebike nodig hebt zou ik zeker hier kijken je hoeft geen... Goede snelle service en snelle levering als je een ebike nodig hebt zou ik zeker hier kijken je hoeft geen weken te wachten ik zou mij fiets normaal volgende week dinsdag hebben en kreeg hem vandaag al binnen intussen al even een rondje gereden heel blij dat we deze naar het werk kunnen rijden

Artboard-66
Artboard-66

Hoe werkt het leasen?

1. Lease aanvragen

2. Lease controleren

3. Lease starten

Kies een fatbike

Selecteer de fatbike die je wilt leasen en lees de specificaties en voorwaarden. Vul daarna het formulier in zodat wij contact kunnen opnemen.

Aanvraag controleren

Als wij de aanvraag binnen krijgen controleren we of alles klopt, daarna nemen we contact met je op om de lease te starten.

Direct thuis geleverd

Daarna sluiten we de leaseovereenkomst af en maken afspraken over de levering of het ophalen van de fatbike.

Begin nu met leasen

Ouxi H9 - Fatbike - Spacegrijs - fatbikeskopen.nl

Een Fatbike leasen bij Fatbikeskopen.nl

Bij fatbikeskopen.nl is de standaard leasetermijn 48 maanden. Tijdens deze termijn krijg je volledige ondersteuning, onderhoud en de mogelijkheid om je fiets te upgraden of te wisselen, zodat je altijd de beste fietservaring hebt.

Lease Aanvragen

Leasen bij fatbikeskopen.nl

Welkom bij fatbikeskopen.nl, de specialist in het leasen van fatbikes. Via onze website kun je makkelijk de fatbike van je dromen leasen. We hebben veel modellen, goede klantenservice en flexibele leasevoorwaarden om je fietsavontuur leuker te maken.

Voordelen van het Leasen van een Fatbike

Leasen bij fatbikeskopen.nl heeft veel voordelen. Ten eerste, je vermijdt hoge kosten bij de aankoop en betaalt een vaste maandelijkse prijs. Dit helpt bij het beheren van je budget. Ten tweede, je krijgt toegang tot de nieuwste modellen fatbikes. Ook onderhoud en service zijn inbegrepen, dus je kunt zorgeloos fietsen. Naast financiële flexibiliteit en toegang tot de nieuwste modellen, biedt het leasen bij fatbikeskopen.nl nog meer voordelen. Je geniet van volledige garantie gedurende de leaseperiode, wat betekent dat eventuele problemen snel en zonder extra kosten worden opgelost. Ook is er de optie voor een all-inclusive pakket, waarbij zaken zoals verzekeringen en pechhulp zijn inbegrepen, voor een zorgeloze fietservaring.

Zakelijk Fatbikes Leasen

Voor bedrijven is het leasen van fatbikes een goede kans om werknemers een andere manier van vervoer te geven, of om iets nieuws toe te voegen aan je bedrijfsactiviteiten. Onze zakelijke leaseplannen zijn flexibel, fiscaal voordelig en kunnen worden aangepast aan de behoeften van je bedrijf. Of het nu gaat om teambuilding of dagelijks woon-werkverkeer, onze fatbikes zijn een duurzame en leuke optie.

Prive Fatbikes Leasen

Ook particulieren kunnen een fatbike leasen. Of je nu veel fietst of iets nieuws wilt proberen in het weekend, onze privé leaseplannen geven je de flexibiliteit en het gemak die je nodig hebt. Je hoeft je geen zorgen te maken over onderhoud of dat de fiets oud wordt, zodat je volop kunt genieten van de vrijheid en het plezier van een fatbike.

Leasetermijn

Bij fatbikeskopen.nl is de standaard leasetermijn 48 maanden. We hebben deze periode gekozen om onze klanten de beste balans tussen flexibiliteit en waarde te bieden. Tijdens deze termijn krijg je volledige ondersteuning, onderhoud en de mogelijkheid om je fiets te upgraden of te wisselen, zodat je altijd de beste fietservaring hebt.

Betalen op Afbetaling met SprayPay

Bij fatbikeskopen.nl begrijpen we dat flexibiliteit in betalingsopties cruciaal is. Daarom hebben we samenwerkingen met financiële diensten zoals SprayPay. SprayPay maakt het mogelijk om je fatbike te leasen en in termijnen te betalen, waardoor je direct kunt genieten van je nieuwe fiets zonder de last van een eenmalige grote uitgave. Het aanvragen van SprayPay is eenvoudig, snel en transparant, met duidelijke voorwaarden en rentetarieven.

Binnen 24 Uur Lease Goedgekeurd

Wij waarderen je tijd en enthousiasme. Daarom zorgen we ervoor dat het aanvraagproces voor het leasen van een fatbike bij fatbikeskopen.nl snel en efficiënt is. In de meeste gevallen wordt je leaseaanvraag binnen 24 uur beoordeeld en goedgekeurd. Dit betekent dat je bijna onmiddellijk kunt beginnen met het plannen van uw volgende fietsavontuur.