Service &

Onderhoud

Bij fatbikeskopen.nl weten wij hoe belangrijk jouw fatbike voor je is. Als je hem nu naar een van onze servicepunten brengt behandelen wij hem alsof het de onze is. Fatbikeskopen.nl heeft meerdere servicepunten door heel Nederland waar onze specialisten onderhoud en reparaties uitvoeren. Of je nou een lekke band, een kapotte kabelboom op piepende remmen hebt.Wij fixen het!

Bekijk de servicepunten

Servicepunten van Fatbikeskopen.nl

Wij hebben door heel Nederland servicepunten zitten, maar hoe werkt dat nou precies?

Eigenlijk zijn het allemaal normale fietsenmakers, maar ze zijn aangesloten bij ons netwerk, dit betekent dat de fietsenmakers de onderdelen voor jouw fatbike bij ons inkoopt.

Hierdoor ben jij verzekerd van goede kwaliteit onderdelen en de expertise van de lokale fietsenmaker!

Bekijk de servicepunten

Waarom Kiezen voor Fatbikeskopen.nl Servicepunten?

Bent u de trotse eigenaar van een fatbike en zoekt u een betrouwbare plek voor onderhoud en reparaties? Zoek niet verder! Bij Fatbikeskopen.nl begrijpen we hoe belangrijk uw fatbike voor u is. Daarom bieden wij gespecialiseerde servicepunten aan door heel Nederland, zodat u altijd en overal kunt genieten van optimale prestaties van uw fatbike.

De voordelen

  1. Deskundige Monteurs: Onze servicepunten worden bemand door ervaren en gecertificeerde monteurs die gespecialiseerd zijn in fatbikes. Ze kennen de ins en outs van deze unieke fietsen en zorgen ervoor dat uw fatbike in topconditie blijft.
  2. Uitgebreid Netwerk: Met meerdere servicepunten verspreid over Nederland, is er altijd een locatie bij u in de buurt. Dit betekent minder reistijd en meer tijd om te genieten van uw fatbike.
  3. Snelle en Efficiënte Service: Wij begrijpen dat u niet lang zonder uw fatbike wilt zijn. Daarom bieden onze servicepunten snelle en efficiënte reparaties en onderhoudsbeurten, zodat u snel weer de weg op kunt.
  4. Originele Onderdelen: Bij Fatbikeskopen.nl gebruiken we alleen originele onderdelen van de hoogste kwaliteit. Dit garandeert niet alleen de beste prestaties, maar verlengt ook de levensduur van uw fatbike.
  5. Vriendelijk en Persoonlijk Advies: Onze medewerkers staan altijd klaar om u te voorzien van vriendelijk en persoonlijk advies. Of u nu vragen heeft over onderhoud, accessoires of tips voor het rijden, wij helpen u graag verder.

Wat Bieden Onze Servicepunten?

  • Regelmatig Onderhoud: Voor optimale prestaties en een lange levensduur van uw fatbike is regelmatig onderhoud essentieel. Onze monteurs controleren en onderhouden alle belangrijke onderdelen van uw fiets.
  • Reparaties: Heeft u een lekke band, problemen met de versnellingen of andere mankementen? Onze servicepunten staan klaar om alle mogelijke reparaties snel en vakkundig uit te voeren.
  • Accessoires en Upgrades: Wilt u uw fatbike voorzien van nieuwe accessoires of upgrades? Bij onze servicepunten vindt u een breed assortiment aan producten die uw rijervaring nog beter maken.
  • Veiligheidscontroles: Veiligheid staat voorop. Onze monteurs voeren uitgebreide veiligheidscontroles uit om ervoor te zorgen dat uw fatbike veilig en betrouwbaar is.

Maak Een Afspraak bij een Servicepunt

Het maken van een afspraak bij een van onze servicepunten is eenvoudig. Bezoek onze website en gebruik onze handige locator om het dichtstbijzijnde servicepunt te vinden. U kunt online een afspraak maken of ons bellen voor direct contact. Onze vriendelijke medewerkers helpen u graag verder.

Bij Fatbikeskopen.nl zijn we toegewijd aan de best mogelijke zorg voor uw fatbike. Bezoek een van onze servicepunten en ervaar de kwaliteit en expertise die we bieden. Zo kunt u zorgeloos genieten van uw avonturen op uw fatbike, waar u ook gaat.

Fatbikeskopen.nl - Uw partner voor betrouwbare service en onderhoud van fatbikes.