Ontdek de Beste Fatbikes bij Fatbikeskopen.nl

Bent u op zoek naar de beste fatbikes om uw fietsavonturen naar een hoger niveau te tillen? Zoek niet verder! De beste fatbikes koop je bij Fatbikeskopen.nl, en wij hebben de insider informatie over onze populairste modellen: de Ouxi V8, Ouxi V8 Max, Ouxi H9, EB2 en EB8.

Ouxi V8, ons meest verkochte model

De Ouxi V8 staat bekend om zijn veelzijdigheid en betrouwbaarheid. Met een robuust frame en dikke banden is dit model perfect voor zowel stedelijke ontdekkingsreizigers als offroad enthousiastelingen. Het vermogen van de Ouxi V8 zorgt ervoor dat de fatbike alle terreinen aan kan, dat maakt hem een topkeuze voor degenen die op zoek zijn naar de 'beste fatbike' die echt alles aankan.

Ouxi V8 Max, de krachtige upgrade

Voor degenen die verder willen gaan, is de Ouxi V8 Max de geüpgradede versie van de V8 met een bijgeleverd achterzitje. De V8 Max is uitgerust met een dubbele batterij, waardoor langere tochten geen probleem zijn.

Ouxi H9, extra comfortabel 

De Ouxi H9 is een stuk comfortabeler dan de V8, dit komt doordat er een extra veer onder het zadel zit, hierdoor is de fatbike perfect voor offroad. Door het mooie ledscherm op de fatbike kun je de snelheid, het batterijniveau en het niveau van de trapondersteuning. 

EB2 Fatbike, de beste fatbike?

Ben je op zoek naar een hoogwaardige EB2 Fatbike? Zoek niet verder dan Fatbikeskopen.nl. Onze indrukwekkende reeks EB2 Fatbikes, met de krachtige 250 W motor, biedt je consistente trapondersteuning tot 25 km/u, de maximaal toegestane snelheid in Nederland. De accu van de EB2 Fatbike levert een indrukwekkende actieradius van ongeveer 80 tot 85 km. En als je onderweg bent en je telefoon bijna leeg is, maak je geen zorgen, je kunt hem opladen terwijl je fietst. Dankzij het leddisplay van EB2 kun je gemakkelijk je snelheid, afgelegde afstand, accuniveau en instellingen volgen.

EB8, de comfortabele variant

Als laatste in onze lijst, maar zeker niet de minste, is de EB8. Deze fatbike heeft een extra veer onder het zadel en is dus extra comfortabel. De EB8 heeft een lage instap, zo is het extra makkelijk om op te stappen.

Elk van deze fatbikes heeft zijn eigen unieke eigenschappen en voordelen. Of u nu op zoek bent naar een fatbike voor dagelijks gebruik of voor extreme avonturen, bij Fatbikeskopen.nl vindt u de beste fatbike die bij uw wensen past. Met deze modellen garanderen wij dat u een fietservaring krijgt die zowel plezierig als onvergetelijk is.

Nu u de verschillen tussen onze topmodellen kent, nodigen we u uit om onze selectie verder te verkennen op Fatbikeskopen.nl. Vergeet niet dat de beste fatbike degene is die aansluit bij uw persoonlijke rijstijl en behoeften. Wil jij de fatbikes zelf uitproberen kom dan langs voor een proefrit bij een van onze showrooms!

Waarom kiezen voor Fatbikeskopen.nl?

Proefrijden door Heel Nederland

Meerdere locaties in Nederland: altijd dichtbij. Plan jouw proefrit nu op een van onze locaties.

Betaal in Termijnen & Per maand

Betaal in 3 termijnen met Klarna & in3. Of kies voor maandelijkse betalingen met SprayPay.

1 Jaar Garantie

Alle fatbikes inclusief garantie van 1 jaar. Geldig voor zowel de batterij én alle draaiende onderdelen.

Gemonteerde Afleverservice

Krijg je fatbike kant-en-klaar geleverd. Direct rijden zonder montagezorgen!

30 Dagen Bedenktijd

Niet tevreden, geen probleem! Retourneer of ruil altijd binnen 30 dagen!

Eigen Werkplaats & Service

Professionele werkplaats voor reparaties en onderhoud. Kies voor een onderhoudspakket en blijf zorgeloos fietsen!